ALEGE UN APARTAMENT PE PLACUL TĂU

tabel-sub-text

STOCURI LIMITATE! Pentru a asigura apartamente ultracentrale spațioase și confort maxim,  Arad Plaza are doar 105 apartamente în 3 corpuri (puțin peste 30 de apartamente în fiecare corp). La unele modele stocul este epuizat complet sau limitat. Sună la 0786 703 703 sau 0737 405 405 pentru detalii și rezervări.

Stadiul construcției: structură complet finalizată, se lucrează la compartimentare apartamente și finisaje.

Rezervările în perioada construcției înseamnă prețuri reduse cu până la 10.000 euro.

Arad Plaza este un proiect inovativ, special creat pentru tine. Poți să alegi apartamentul unic, potrivit pentru tine, dintre cele disponibile: studio, cu 2, 3 sau 4 camere, apartamente cu gradină, loft, loft deluxe sau penthouse. Imaginează-ți propriul tău parc în mijlocul orașului, la ușa ta. Un parc privat, cu iarbă, flori și copaci, pe care poți să îl amenajezi cum vrei tu. Acum, ideea de a locui este dusă la următorul nivel, neexistent până astăzi în Arad.

APARTAMENTE SUPERIOARE

UN NOU CONCEPT DE LOCUIRE

Apartamentele Arad Plaza reprezinta un nou concept de locuire in Arad. Un concept care are in centru oamenii. Pentru prima data, un dezvoltator rezidential ridica standardele de locuit si construieste peste 100 de apartamente de nivel superior, in centrul orasului. Inovatie cu gandul la oameni.

UNDE ALEGI SA TRAIESTI?

FURNICI SI OAMENI

Furnicile sunt dragute. Ele traiesc intr-un “complex rezidential“ al furnicilor. Insa fiecare furnica are particica ei din constructie, identica cu a celorlalte furnici. Oamenii nu sunt furnici. Oamenii sunt creativi, sunt diferiti, au vise, idei si aspiratii. Locuintele oamenilor ar trebui sa fie diferite, sa ii reprezinte, sa fie parte din viata lor.

UNDE ALEGI SA TRAIESTI?

APARTAMENTE UNICE

Arad Plaza inseamna 39 de modele de apartamente diferite, fiecare cu un design unic. Apartamentul tau este unul si doar unul. Nu mai exista altul similar in toata cladirea. Iar unele apartamente au propriile nume. Pentru ca au propria personalitate si vibratie.

Apartament-Arad-Plaza-03+

PROPRIA TA GRADINA VIE

APARTAMENTE CU GRADINA

Unii cumpara apartamente in blocuri standard, altii locuiesc in case la marginea orasului. Arad Plaza este nivelul urmator: Apartamente centrale unde inovatia si excelenta creeaza habitate speciale. Exista apartamente Arad Plaza care au propria gradina. Imagineaza-ti copaci, flori, iarba si ciripit de pasari in inima orasului.

STUDIO

ONLY 2 LEFT

Apartament studio, cu o cameră, care se remarcă printr-o personalitate aparte. Situat în centrul orașului, aproape de tot ceea ce contează, acest apartament unic în Arad, îți oferă oportunitatea de a locui într-un studio de ultimă generație.

LOFT

ONLY 10 LEFT

Apartament caracterizat de o bogăţie spaţială de invidiat, de care te vei bucura în fiecare zi. Faţada vitrată cu o suprafaţă de 12 mp aduce bucuria luminii în fiecare încăpere, toate comunicând cu exteriorul. Văzut din exterior, va fi un adevărat tablou la înălţime, pictat de imaginaţia bogată a proprietarului.

APARTAMENT CU GRĂDINĂ

ONLY 1 LEFT

Când natura întâlnește orașul se nasc apartamente cu grădină ultracentrale. Un apartament ce oferă o intimitate de invidiat, dar cu o viaţă proprie ce se conectează cu oraşul în funcţie de interesele sale. Fiind eterogen, acest apartament va împinge creativitatea şi originalitatea proprietarilor spre soluţii poate nici de ei bănuite.

APARTAMENT 2 CAMERE

IN HIGH DEMAND

Un apartament bogat jucat volumetric, care îmbie la creativitate în ceea ce priveşte amenajarea. Înăuntrul acestui apartament, senzaţia clasică de aşezare într-un clasic dreptunghi dispare. Toate încăperile comunică cu exteriorul, iar terasa acoperită te îmbie să te relaxezi afară. Ergonomia bucătăriei este unul din punctele forte, foarte important pentru stăpâna casei.

APARTAMENT 3 CAMERE

IN HIGH DEMAND

Un apartament ultracentral, spațios, dar în același timp compact, care menține energia. Este tipul apartamentului de familie, a cărui dormitoare au propria sa baie, astfel încât să vă ofere, atât ție, cât și familiei tale o intimitate de invidiat. Living-ul cu deschidere la două faţade este o particularitate care te conectează şi mai mult cu oraşul.

APARTAMENT 4 CAMERE

ONLY 2 LEFT

Atunci când creativitatea, unicitatea și design-ul avangardist se întâlnesc în centrul orașului, într-o clădire inspirațională, rezultatul nu poate fi decât un apartament ultracentral, cu 4 camere, în care personalitatea, confortul și intimitatea își pun amprenta.

LOFT DELUXE

SOLD OUT

Un apartament unic în România, care te obligă să trăiești rafinat, situat la etajul 4, care absoarbe toată lumina disponibilă prin 23 mp de faţadă vitrată pe care o are. Grădina proprie îţi oferă bucurie şi te îmbie la relaxare, iar lumina pătrunde în fiecare colţişor al apartamentului. Un apartament care provoacă, făcându-te să te simţi ca într-un studio de artă.

PENTHOUSE

SOLD OUT

Penthouse-ul îți oferă un spațiu extraordinar, compact, care menține energia. Living-ul cu bucătărie open space, balconul de 20 de mp, terasa cu grădină, cele trei dormitoare cu propria baie și deck-ul din lemn sunt locurile perfecte în care să petreci clipe frumoase alături de cei dragi.

SoHo

SOLD OUT

Spații pentru birouri inovative, ultracentrale, în care munca va fi o plăcere. Spațiile vitrate mari oferă o lumină naturală, creând o atmosferă unică, care va aduce un plus de valoare muncii tale, în fiecare zi.

PLANURI APARTAMENTE

Apartamentele Arad Plaza sunt diferite. Exista 39 modele de apartamente. Vizualizează modelul cel mai potrivit pentru tine.

Etaj 5

Loft Penthouse

Penthouse AV19/1-2 – SOLD

Penthouse CV9/1-2 – SOLD

SOHO

Biroul este locul unde petreci o mare parte din viață. Un birou perfect trebuie să întrunească calitățile unui spațiu sănătos, creativ, bine iluminat și bine oxigenat. 

De asemenea, principiile feng-shui sunt importante pentru a adăuga calitate muncii și pentru a asigura armonia întregii zile.

Spațiile de birouri de clasa A din Arad sunt aproape inexistente.

Datorită tehnologiei care avansează pe zi ce trece, există din ce în ce mai multe profesii care îți permit să muncești din propriul tău birou de acasă.

Arad Plaza a introdus conceptul SoHo în noul proiect, pentru a aduce un suflu nou afacerilor mici și profesiilor liberale. Birourile Arad Plaza sunt moderne, inspiraționale, creative, bazate pe principii feng-shui și armonie cu natura. Din 2017, vă puteți muta micile afaceri din vechile apartamente (care de multe ori se află în cartiere), în spații noi, inovative, în centrul orașului. Astfel, vă puteți transforma biroul într-un spațiu unic, pe care să îl amenajați așa cum vă doriți.

ÎN INIMA ORAȘULUI

CLĂDIRE ULTRACENTRALĂ

EDTIȚIE LIMITATĂ, DOAR 114 APARTAMENTE

CLĂDIRE INTELIGENTĂ

PESTE 1400 MP DE GRĂDINI SUSPENDATE

CALITATEA WALLBERG

CLĂDIRE SIMBOL UNICĂ ÎN ARAD

APROAPE DE FRUCTE ȘI LEGUME PROASPETE

ÎN CENTRUL VIEȚII CULTURALE A ORAȘULUI

Ai găsit un apartament pe placul tău și ai nevoie de mai multe detalii?

Consultanții noștri sunt aici pentru tine.

×

Anca Pană - Head of Marketing and Sales

Anca este persoana care știe să aducă un zâmbet pe față în fiecare zi atât nouă, cât și clienților. Este persoana care pur și simplu iubește oamenii, focusându-se întotdeauna pe nevoile acestora. De aici și alegerea acestui job. Pasionată de ceea ce face, Anca este aici pentru clienți și nu pentru ea, dovadă fiind răbdarea cu care îi ascultă, sinceritatea și entuziasmul cu care oferă și cele mai mici detalii despre apartamentele Arad Plaza.
+40 786 703 703
anca.pana@aradplaza.ro

Anca Pană


Head of Marketing and Sales

×

Daniel Hanza - Sales and Aftersales Representative

Dacă ar fi să îl caracterizăm în doar câteva cuvinte, am spune că Daniel este omul căruia ÎI PASĂ! Omul dedicat rezolvării oricărei probleme. Îmbunătățindu-și încontinuu nivelul de expertiză și cunoștințele în acest domeniu, la el vei găsi întotdeauna cele mai bune sfaturi și răspunsuri la orice întrebări cu privire la viitorul tău apartament din Arad Plaza.
+40 737 405 405
daniel.hanza@aradplaza.ro

Daniel Hanza


Sales and Aftersales Representative

Contactează-ne

VORBESTE CU UNUL DINTRE CONSULTANTII NOSTRI

anca

Anca Pană

Head of Marketing and Sales

+40 786 703 703

daniel

Daniel Hanza

Sales & Aftersales Representative

+40 737 405 405