WALLBERG PROPERTIES

CALITATEA WALLBERG

Pereți dublați între apartamente. Fiecare apartament are proprii pereți

Zidărie exterioară de aproape jumătate de metru (30 cm cărămidă specială, 15 cm termosistem, plus finisaje exterioare)

Geamuri de calitate superioară 4 anotimpuri cu 3 foi de sticlă

Spații generoase (atât apartamentele, cât și spațiile comune: casa scării, holurile etc. )

Finisaje interioare fără compromisuri (branduri renumite de uși, parchet, gresie, obiecte sanitare, tehnologie apartament)

ISTORIA WALLBERG

Wallberg Properties înseamnă peste 10 ani în slujba excelenței. În anul 2004 grupul nostru de firme a reușit dezvoltarea primului proiect imobiliar rezidențial de pe piața arădeană, construit și vândut integral până în noiembrie 2006. Acest proiect a dat tonul dezvoltărilor rezidențiale la Arad.

În următorii ani au urmat alte proiecte imobiliare de anvergură, proiecte care au adus clienților noștri satisfacția unei locuințe moderne, a unui apartament nou, ce le oferă calitatea locuirii pe care o doresc, satisfacția unei investiții sigure și satisfacția unui partener de afaceri onest, care gândește pe termen lung.

La finalul anului 2015 se lansează construcția noului proiect Arad Plaza, un concept unic în Arad care va deveni un simbol al acestui oraș. Tot la sfârșitul lui 2015 și începutul lui 2016, la Brașov se demarează un nou proiect rezidențial într-o locație excelentă, cu multiple facilități.

Cu un trecut în care promisiunile au fost îndeplinite, Wallberg Properties se gândește la viitor și dezvoltă noile proiecte excelente ale viitorului.

 

Citește mai mult despre istoria Wallberg pe

www.wallberg.ro

MISIUNEA WALLBERG

Wallberg Properties este o companie a excelenței în segmentul dezvoltărilor imobiliare premium din vestul țării.

Wallberg înseamnă mai mult decât dezvoltarea unui proiect sau construcția unei clădiri. La fel cum un inventator descoperă noi produse sau metode, Wallberg creează concepte de locuire. O clădire Wallberg Properties reprezintă un concept de locuire, care pune accent pe om și pe confortul desăvârșit al celor care locuiesc sau lucrează în spațiile Wallberg. Pentru că oamenii sunt cei care folosesc spațiile.

Prin investiții de peste 40 milioane de euro și cu proiecte rezidențiale pe segmentul premium, de cca 100000 mp, realizate în Arad, Cluj Napoca și Brașov,  WALLBERG PROPERTIES este lider pe acest segment de piață din vestul țării.

Misiunea companiei a rămas dintotdeauna aceeași:  crearea de valoare pentru clienți, companie, ambient și comunitățile în mijlocul cărora își desfășoară activitatea prin calitate, prosperitate, sustenabilitate, inovație și o dezvoltare continuă a competențelor.

 

Citește mai mult despre companie pe

www.wallberg.ro

PROIECTE

ARAD PLAZA
COMPARTIMENTARE ȘI FINISAJE
SUNNYVILLE BRAȘOV
STRUCTURĂ
BOURGEOIS RESIDENCE ARAD
STRUCTURĂ
BELLA PARK CLUJ NAPOCA
FINALIZAT
BERMO RESIDENCE ARAD
FINALIZAT
AXA1 & AXA2 ARAD
FINALIZAT
BERMO ORIZONT ARAD
FINALIZAT
BERMO AMBIENT ARAD
FINALIZAT
ALPHAVILLE 1 BRAȘOV
FINALIZAT

Valorile Wallberg

EXCELENȚĂ

Wallberg Properties construiește adevărate concepte de locuire. În acest fel se definește excelența la Wallberg, prin excelența în calitatea construcției și în calitatea locuirii.

INTEGRITATE

Tot ceea ce se întreprinde la Wallberg Properties se ghidează după valori morale care asigură corectitudinea și respectul față de clienți, parteneri, angajați și acționari.

INOVAȚIE

Un proiect Wallberg este un concept inovativ atât din punct de vedere al design-ului, arhitecturii și construcției, cât și din punct de vedere al interacțiunii proiectului cu oamenii.

PROSPERITATE COMUNĂ

Toate proiectele Wallberg sunt gândite astfel încât să creeze valoare pentru companie prin crearea de valoare pentru client. În acest fel, clientul devine partener Wallberg.

VALOARE ADĂUGATĂ PENTRU CLIENT

Wallberg Properties creează valoare adăugată pentru client printr-un nivel ridicat de confort, prin calitatea construcției, prin conceptele arhitecturale și cele de locuire.

INSPIRAȚIE

Așteptările și aspirațiile oamenilor reprezintă principala sursă de inspirație, pe care Wallberg o transpune prin profesionalism și inovație în concepte unice de locuire.

Contactează-ne

VORBESTE CU UNUL DINTRE CONSULTANTII NOSTRI

anca

Anca Pană

Head of Marketing and Sales

+40 786 703 703

daniel

Daniel Hanza

Sales & Aftersales Representative

+40 737 405 405