GRĂDINI SUSPENDATE

CÂND NATURA ÎNTÂLNEȘTE ORAȘUL

Inovație, cu gândul la oameni. Este una din valorile noului proiect Arad Plaza.

Oamenii iubesc natura.  Verdele, roua dimineții și aerul curat sunt o adevarată terapie pentru corp. Însa centrele orașelor sunt limitate ca și spatiu. Wallberg Properties, dezvoltator Arad Plaza a creat astfel noul standard de locuit în Arad: grădinile suspendate, natura care întalnește orașul.

GRĂDINILE REGILOR

LEGENDĂ

Conform legendelor, cu mii de ani în urmă, în Babilon a domnit regele legendelor Ninus. Acesta s-a căsătorit cu Semiramida, o prințesă străina care era foarte tristă pentru că își părăsise patria. Pentru ca Semiramida să se acomodeze mai bine cu noul ținut în care urma să locuiască, suveranul a ordonat supușilor să amenajeze „Grădinile suspendate din Babilon”, care sunt cunoscute în istorie drept a doua minune a lumii antice.

Grădinile erau dispuse în terase supraînălțate, spirjinite de coloane, care formau o scară uriașă. Opera de artă se întindea pe o suprafață care depășea 15.000 mp. Printr-un sistem de irigații, apa Eufratului ajungea până la cea mai înaltă grădină, udând plantele.

GRĂDINILE TALE

REALITATE, ÎN ARAD

Nu trebuie să fii rege sau regină, nici prinț sau prințesă ca să ai propriile tale grădini suspendate. Dar te poți simți astfel.

Arad Plaza are 1400 mp de grădini suspendate și este prima clădire rezidențială din România cu această suprafață. O inovație menită să apropie omul de natură,  în inima orașului.

Imaginează-ți propriul tău parc la ușa ta, un parc privat, cu iarbă, flori și copaci, pe care poți să îl amenajezi cum vrei tu. Până astăzi, natura era disponibilă doar în cazul unei case, de cele mai multe ori în cartiere sau în localitățile învecinate ale orașului. Acum, Arad Plaza, aduce natura chiar în centrul orașului. 

Contactează-ne

VORBESTE CU UNUL DINTRE CONSULTANTII NOSTRI

anca

Anca Pană

Head of Marketing and Sales

+40 786 703 703

daniel

Daniel Hanza

Sales & Aftersales Representative

+40 737 405 405